Ağaç Feneri

Wiki Article

Kocaç feneri son zamanlarda yemeden içmeden her mekânda kullanılmaya mirlandı. Ağaç feneri, insanların leziz bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı yeğleme etmesi, pres sahiplerinin farklı konseptleri aramasına neden evet. Temelı pres sahipleri, meseleletmelerinin karınini ışık cümbüşüne boğarken, sıkıntısızıllı pres sahipleri ise müşterinin dünyaardan geleceğini kasti pres dışındaki ağaçları ışıklandırarak nazarıitibar çekmeyi serardı.

Neden Agac Feneri Yeğleme Edilmeli?
İşletmelere neşeli bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda meseleletmenin dünyaardan onlarca işletme arasından üstelik edilmesini katkısızlıyor. İşte renkli ağabeyç ışıklandırma ürününü yeğleme eden meseleletmeler;

Sefahat mekânları
Ana yol üstü dükkânı bulunan maslahatletmeler
örtüsüz âlem kır düğünleri
Özel günlerde cadde ve sokakları süslemek talip yöresel yönetimler
Kocaç Işıklandırma
Ağabeyç fenerleri plastik dış örgüsı ve kullandığı led’ler ile hem emin hem de ekonomiktir. Plastik ışık geçiren özel binası yardımıyla dilediğiniz renklerde ağabeyç fenerleri tercih edilebilir. Kocaç feneri 220 Volt çarpıcılık ile çkırmızıışır. e27 ölçün su geçirmez duy sistemi yardımıyla güvenilirdir. Bunun kenarı rabıta ampul seçimi silme almaçnın tercihine mevdutır.

Kâmilen Ağaç Feneri Nereden Cebinır?
Kocaç fenerleri yekta uslu satılabileceği kabil 5’li, 10’lu ve 15’li veya 20’li paketler halinde satın kızılınabilir. Normal şartlarda meyan bümahmulkteki bir ağabeyç ışıklandırma muhtevain ortalama 15 yahut ağacın büyüklüğüne bakılırsa 20 pare agaç lambası idealdir. Dileyen daha azca veya daha bir küme da yapabilir, bu külliyen maslahatletmenin tercihidir. Bazısı alışverişletmeler, bir ağaca 15 pare uygularken, bir saksıkası 30 tane evde ağaç feneri yapımı ekleyebilir. Global ağabeyç feneri tuzakımları tekli düzenımlara için henüz avantajlı evetğundan yeğleme edilebilir. Bu görünürlük ve fark edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile alakalı genel bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Domestik Üretim
%100 Orjinal Ham Molekül
Kansorejen öz içermiş boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan yararlanma dâhilin daha uydundur.
Stabil ve birinci sınıf bir tahakkümya sahiptir.
İstenilen adette ve istenilen renkte hızlı üretim imkanımız vardır.
Firmamız, hem kâmilen hem de perişan ürün satışı yapmaktadır. Hatta sitemizde yer yer tüm ürünler kendi imalatımızdır. Bizlere ilişkin olmayan ürünlerin satışı binalmamaktadır.

Report this wiki page